JemPut BaCa KarYa sAya..

by - November 10, 2014

Hai you all..Bloggers semua.. (*_*)


Hari ni I nak pelawa you semua jenguk2 lah tulisan beta yang tak seberapa.Kalau rajin..bolehlah tinggalkan komen yang membina.Mana tau..you all boleh bantu beta untuk baiki mutu penulisan beta yang tek seberapa ni..

Kalau you all terhibur dengan penulisan I, okeylah.Kalau rasa kurang garam,kurang asam ke ,kurang pedass ke, kurang hot n spicy atau kurang gula..bolehlah pinjamkan jari-jemari you all tu untuk komen n bagi idea apa yang patut..

I berbesar hati terima kunjungan n komen dari you all yang rajin n baik hati ni..(Macam ayat bodek aje..?)

Kalau you all nak baca dalam blog Ipun boleh.Alternatif lain..silalah ke link yang I sediakan kat bawah ni.Jangan lupa tinggalkan komen you all taw? TQ my DEAR..

TUHAN, JAGAKAN DIA..


AKU bukan manusia
yang mengimpikan kesempurnaan,
Tapi seseorang yang boleh menyempurnakan
ketidaksempurnaan,
menjadi pelengkap kepada kekurangan,
kerana manusia saling memerlukan..
saling melengkapkan.

You May Also Like

3 comments

  1. hai syifa, kreatif menulis ye, teruskan dengan kesungguhan dan dari hati, Insyaa Allah berjaya jua.. :)

    BalasPadam
  2. sis keluarkan buku ka,,
    menarik.. berusahalah,, saya penggemar novel.. akan sokong novel tempatan

    BalasPadam
  3. Terima kasih..karya tak seberapa, sudi2 la bace :)

    BalasPadam