Datuk Siti & IVF

by - Oktober 14, 2017

Assalamualaikum w.b.t

Hai readers! Sihat hari ni? Alhamdulillah.
Kali ni I nak cerita pasal gosip-gosip mak Jemah! Dato Siti dah mengandung!! Betul ke?
Mestilah betul!

Siti Nurhaliza

Comelkan bakal mommy ni?


Ctdk


Alhamdulillah akhirnya rezeki Dato Siti. Masa tengok Dato Siti buat pengumuman LIVE tu rasa macam nak menitis air mata. Hanya yang mengerti je perasan itu yang tahu.

Harap-harap lepas ni adalaha rezeki untuk I pulak dan semua yang masih menantikan kelahiran zuriat pengikat hati pasangan masing-masing.Buah-buah cinta yang lahir dari penyatuan 2 hati.Aminnn..

Masa tengok video pengumuman live dato Siti tu dapat rasa betapa gembiranya dia. Harap I pun akan beroleh kegembiraan yang sama .(sob..masa taip ni rasa nak nangis pun ada!)

Semoga Dato Siti selamat melahirkan bayi yang kiut miut macam beliau.
Datuk Siti mengaku ada menjalani rawatan dengan Dr Colly.Mesti mahal kan? Entahlah. Nak buat IVF macam Dato Siti tu menelan banyak belanja. Aku pernah dengar cerita Ustazah di tempat aku mengajar. Dia beritahu anaknya buat Rawatan IVF di sebuah Hospital Swasta menelan belanja RM 30 ribu.

Sedihnya. Hanya yang mengerti je yang tahu.
Apa pun tahniah Dato Siti!>>Live pengumuman Dato Siti




You May Also Like

5 comments

  1. Alhamdulillah..
    Moga semuanya selamat dan dipermudahkan

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah...moga ada rezeki untuk PC juga.

    BalasPadam
  3. Semuga semuanya di permudahkan

    BalasPadam
  4. sepupu husband saya pun buat IVF, memang ribu raban habis.
    bukan sekali, kalau tak silap lebih dari 3 kali ...
    tiap kali buat mesti gugur ... tapi, akhirnya, percubaan terakhir berjaya,
    mereka dapat baby girl twins ... dah setahun dan twins mereka ....

    BalasPadam