Misi mencari wedges pump

by - Oktober 16, 2017

Hello Bloggers!!
Assalamualaikum w.b.t
Sihat u all?

Sebenarnya, I sedang cari wedges pump. Nak pakai. Tapi susah bebenar nak mencari. Puas dah menggoogle, menjengah ke sana kemari cari di kedai kasut. Tak jugak jumpa yang berkenan di hati.

Mana nak cari ye? Kedai mana yang ada jual kasut ni?








You May Also Like

6 comments

  1. online sy suka tgk kat zalora. kalau offline sy suka ke times square

    BalasPadam
  2. Saya beli kasut kat sogo atau klcc...
    Tak sure pulak ada yang jenis ni ke tidak

    BalasPadam
  3. pun minat jugak wedges jenis begini

    BalasPadam
  4. Kalau kat Perth ni memang merata2 dorang jual.

    BalasPadam
  5. menarik wedges pump tu ..
    maybe boleh cari online kat zalora, vinci, sgshop kot ...

    BalasPadam