Supplement Ostematrix untuk mommy

by - Januari 09, 2021

 Assalamualaikum w.bt.

Proses memgandung, melahirkan dan berpantang tanpa disedari ibu2 kekurangan kalsium dalam badan.kaki terasa kebas ,pinggang sakit dan sering lenguh badan.


Tahukah anda mommy pwnyerapan kalsium dalam tubuh ibu ke tubuh anak perlu diganti melalui pengambilan jumlah kalsium yang mencukupi dalam tubuh badan ibu.


Untuk menggelakkan sebarang penyakit akibat kekurangan kalsium dalam badan mommy boleh mengamalkan vitamin dari shakelee. Ostematrix dapat membantu mommy terutama bagi mommy yang alah pada susu dan produk tenusu.

ostematrix

Sesetengah mommy ada yang alah kepada enzim laktase atau laktosa dalam susu lembu.Ia menyebabkan ketidakselesaan perut dan membuatkan mommy cirit birit dan sakit perut sejurus pengambilan susu.


Untuk menggantikan sumber kalsium dari susu ibu boleh amalkan ostematrix daripada shakelee.Ambil suplement vitamin B bersama vitalea dan Ostematrix untuk kesegaran tubuh mommy terutama yang menyusu badan.


Jika nak tambah susu badan boleh juga amalkan protein soya shakelee iaitu ESP.Jika anda mommy perlukan bantuan nak dapatkan shakelee boleh hubungi 018-2417578.

You May Also Like

0 comments